Rommelmarkt 2014

Wat was het leuk, de 21e editie van de rommelmarkt in onze wijk Zebraspoor. Stralend weer, geweldige opkomst en spetterende muziek. Kortom een fantastische dag.
Elk jaar organiseert de Wijkcommissie op de derde zaterdag in september een rommelmarkt op het plein bij de ingang van de wijk. Dat lijkt normaal, maar voordat de rommelmarkt er is komt er heel wat bij kijken. De projectgroep rommelmarkt (Cindy en Saskia) zijn al weken van te voren bezig om alles zo te regelen dat de dag zelf op rolletjes verloopt.
En ook op de dag zelf moet er nog wel het één en ander gebeuren zoals buurtbewoners vragen om toch voor die ene dag de auto ergens anders neer te zetten. Gelukkig is dat gelukt.
via deze weg willen wij ook iedereen bedanken voor het schoon achterlaten van het plein want samen maken we deze dag tot een topdag!
 
Via deze weg willen wij ook graag de sponsoren bedanken.
Drive inn xfactory voor de muziek met dj Lucien                                                                  driveinnxfactorylogo.png-e1371914438971
De Vomar Zwanenkamp voor de koffie en thee en de daar bij behorende spullen  vomar_logo_header
Van breemen verhuur voor de koffieketel                                                                                  header 
 
We horen graag uw mening en staan open voor verbeterpunten. Het moet natuurlijk wel realiseerbaar zijn, wij zijn allemaal vrijwilligers met drukke banen en gezinnen met kleine kinderen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om lid worden van de Wijkcommissie en een bijdrage te leveren aan de activiteiten. Of wilt u misschien alleen een handje helpen bij een activiteit, ook dan bent u van harte welkom en kunt u het ons laten weten. We kunnen altijd hulp gebruiken.